Mozaik Pasta

 

Mozaik Pasta

-450 gr pötibör bisküvi (3'lü Ülker pötibör)

-400 ml sıvı krema

-320 gr sütlü çikolata

Tercihen içerisine fındık, portakal kabuğu rendesi vs ekleyebilirsiniz.

Yapılışı

1- Sütlü çikolataları benmaride eritiniz

2- Sıvı kremayı kaynama noktasına getirin (kenarları baloncuk olduğunda oldu demektir) ve içine benmaride erittiğiniz çikolatayı ekleyin

3- Pötibör bisküviyi iri şekilde kırın ve karışımın içerisine birkaç seferde ekleyip karıştırın

4- Yağlı kağıt serilmiş baton bir kalıba koyun ve üzerini spatula ile düzeltip buzlukta 2-3 saat dondurun

Dilimleyerek servis edin

Afiyet olsun!




Yorumlar

Popüler Yayınlar