Mozaik Pasta
Mozaik Pasta
-450 gr pötibör bisküvi (3'lü Ülker pötibör)
-400 ml sıvı krema
-320 gr sütlü çikolata
Tercihen içerisine fındık, portakal kabuğu rendesi vs ekleyebilirsiniz.
Yapılışı
1- Sütlü çikolataları benmaride eritiniz
2- Sıvı kremayı kaynama noktasına getirin (kenarları baloncuk olduğunda oldu demektir) ve içine benmaride erittiğiniz çikolatayı ekleyin
3- Pötibör bisküviyi iri şekilde kırın ve karışımın içerisine birkaç seferde ekleyip karıştırın
4- Yağlı kağıt serilmiş baton bir kalıba koyun ve üzerini spatula ile düzeltip buzlukta 2-3 saat dondurun
Dilimleyerek servis edin
Afiyet olsun!
Yorumlar
Yorum Gönder